Hlavní obsah
Článek

Modelku Ashley Graham (36) asi netřeba nikomu představovat. Kdo alespoň trochu sleduje módní dění ve světě, nemohl její jméno minout. Stala první modelkou z kategorie plus size, která se objevila na titulce plavkového vydání Sports Illustrated, Forbes ji zařadil mezi nejvlivnější lidi pod třicet let a momentálně je jí všude plno. Fotí kampaně, chodí přehlídky a nově natáčí i svou reality show.

Jmenuje se The Ashley Graham Project a mapuje ‚hektický životní styl‘ slavné brunetky, hlavně ten pracovní. Ten s lidmi ostatně s úspěchem sdílí i na sociálních sítích. Co do počtu followerů, má vliv na pět a půl miliónu lidí. Ne vždy se ale dočká pochval, s tím se musí počítat. Často čelí i kritice a posměchu. Jako u záběrů, které zveřejnila nedávno. Je na nich v posilovně při cvičení.

„Nikdy nebudeš hubená, tak se o to ani nesnaž“, přečetla si například. Jiní se ptali: „Proč se snažíš shodit to, co z tebe udělalo hvězdu?“ To ale nechce.

„Cvičím, abych byla zdravá, cítila se dobře, překonala pásmovou nemoc, vyčistila si hlavu, ukázala, že i velké holky se umějí hýbat. Abych byla pružná a silná a měla víc energie. Necvičím proto, abych zhubla, protože se ve své kůži cítím skvěle,“ napsala v reakci Graham.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám