Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi její první zakázky v modelingu patřilo focení spodního prádla. Tehdy ještě měla strach ze svých strií a chtěla je zamaskovat. Dnes o sobě Ashley Graham (36) nepochybuje a je chodící reklamou na sebevědomí. To se ostatně snaží probudit i u jiných žen.

Většinou jde o ženy kyprých tvarů, ale i s hubenými se setkala. Ani těm se totiž pochyby kráse vlastního těla nevyhýbají. V projektu magazínu Glamour před čtveřicí žen, z nichž tři byly silnější a jedna naopak velmi drobná, která se potýkala s anorexií, přiznala, které části jejího těla nepatří mezi, řekněme, oblíbené, a které naopak na sobě miluje. A dala tip, jak nevypadat nesebevědomě.

„Já třeba nemám moc ráda část nad zadkem a naopak miluju linii pasu a boků, ‚přesýpacích hodin‘ a taky svůj dekolt,“ říká. „Při focení se míst, na která jsem hrdá, dotýkám.“ V jiném videu pro tentýž magazín zase radí, jak nosit ‚věci, o kterých vám říkali, že se svou postavou nosit nemůžete‘, třeba horizontální proužky nebo topy nad pupík. Víc jak 850 tisíc zhlédnutí dává tušit, že tohle téma je momentálně mimořádně atraktivní. A tak Graham tak jednou z nejvlivnějších modelek současnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám