Hlavní obsah
Článek

Boubelka, která navzdory značné nadváze předvádí plavky a spodní prádlo, si po práci dopřála odpočinek. V Miami už nafotila snímky, s nimiž budou mít grafici opravdu hodně práce, a mohla tak s manželem rozjímat u bazénu.

Ashley Graham (36) je důkazem toho, že ve světě modelingu mohou uspět i holky krev a mlíko. Na upravovaných snímcích zaujme muže více než leckterá hubená kolegyně. Kdyby ji ovšem její obdivovatelé viděli v reálu, přešla by je chuť. A to nejen kvůli urostlému manželovi, který ji má pod dohledem.

Korpulentní modelka nafotila snímky v jednodílných červených plavkách, v nichž rozhodně nevypadala jako nová Pamela z Pobřežní hlídky. Ashley ovšem překypuje sebevědomím a netrápí ji, že má celulitidu až ke kolenům. V postprodukci totiž veškeré její nedostatky zmizí.

Po focení, během něhož se modelka obtížně sápala na vodní skútr, přišel čas na zasloužený oddych. Ashley se na lehátku pohodlně rozvalila a po boku manžela Justina Ervina relaxovala. Momentka, na níž se XXL modelka roztéká na lehátku, se v kampani rozhodně neobjeví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám