Hlavní obsah
Článek

Vypadá to, že vyhladovělým modelkám definitivně odzvonilo. Senzací celosvětového finále Miss Universe 2017 se stala Kanaďanka Siera Bearchell (23) potvrzující nový pohled na ženskou krásu.

Ještě před pár lety by Siera na účast na Miss Universe mohla zapomenout. Soutěž byla určena dívkám, jejichž postavy se přibližovaly ideálu 90-60-90. A pokud měly ještě o pár centimetrů méně, nebylo to určitě na závadu. Tomu je už ale možná konec.

Kanaďanka s plnějšími křivkami na finále své zemi rozhodně neudělala ostudu, protože se probojovala mezi 13 nejkrásnějších dívek světa. Siera se v plavkách lišila od konkurence, ale žensky tvarovaná postava ji určitě neznevýhodnila. Vítězkou se nakonec stala Francouzka Iris Mittenaere, ale reprezentantka Kanady se dočkala srovnatelné pozornosti.

Siera Bearchell se ještě před ceremoniálem setkala s nepříjemnými otázkami. „Jaké to je být o tolik prostorově výraznější než jiné dívky?“ zaznělo na tiskové konferenci, což pobouřilo nejznámější plus size modelku Ashley Graham (36), která se finále na Filipínách osobně zúčastnila.

„Na Miss Universe mají šanci uspět reprezentantky nejrůznějších etnik a nikdo by se jich neměl ptát na jejich váhu, je to naprosto absurdní. Dívky všech tvarů a velikostí by měly mít rovnocenné šance,“ zastala se slavná boubelka Kanaďanky.

Jak se vám líbí kanadská Miss Siera Bearchell?
Je krásným zpestřením Miss Universe
93,4 %
Na Miss Universe neměla co dělat
2 %
Je hezká, ale mohla by zhubnout
4,6 %
Celkem hlasovalo 105636 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám