Hlavní obsah
Článek

Vydal se na trnitou cestu šoubyznysem, ale konečně sklízí první plody ovoce! Artur Štaidl (27), syn Ivety Bartošové (†48), podědil po matce i otci Ladislavu Štaidlovi hudební sklony. Hraje sice o hodně tvrdší muziku, ale fanoušci mají jeho i další kluky z kapely rádi. A teď se všichni objeví v záři reflektorů.

Kapela Behind The Mirror (Za zrcadlem, patrně narážka na Alenku v říši divů) se totiž po pár letech existence rozhodla vydat cédéčko.

„Zdar lidi, tady Behind The Mirror. Jsme tu společně s Arťasem. Právě jsme se dostavili z nahrávání našeho prvního alba. Je to úspěšně za námi, můžeme mixovat. Na konci srpna budeme mít křest alba,“ uvedl nadšeně člen kapely s Arturem ve video pozdravu, při kterém stáli uprostřed silnice, a tak museli uskakovat před projíždějícím autem.

Zatímco Iveta zpívala většinou popové srdeční záležitosti, její syn je zpěvákem v metalové kapele a neznalcům občas může jeho projev připomínat hrdelní skřeky. Nadšení ale šestici mládenců nelze upřít a také už se jim pomalu, ale jistě rozrůstá fanouškovská základna.

Jestli mladý Štaidl zakotví v šoubyznysu definitivně, je však nejisté. Studuje hotelový management a plány do života má trochu jinačí než jeho matka. Hudbu bere jako koníček, což ale vůbec nemusí být na škodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám