Hlavní obsah
Článek

Česko už mu začíná být malé! Syn Ivety Bartošové (†48) Artur Štaidl (27) prošel od doby, kdy si ho vzal po ochranná křídla otec Ladislav Štaidl, radikální proměnou. Přestal se cpát desítkami řízků a hamburgerů, zhubl, zmužněl a dávno už z něj není mamánek, kterého každý musí vodit za ručičku. Teď se ještě navíc rozhodl jít do zahraničí!

„Láďa Artura posílá na zkušenou do Ameriky. Artur by měl v Americe tři měsíce v létě studovat angličtinu a marketing na velmi prestižní škole,“ citoval deník Aha! zdroj z okolí Ladislava Štaidla.

Syn známých muzikantů po nabytí docela slušného majetku (za prodej matčiny vily v Uhříněvsi inkasoval kolem sedmi miliónů korun a i když část peněz šla do dluhů po Ivetě, stále mu zbyla hromada peněz) mohl docela slušně zblbnout, ale zdá se, že má vše v hlavě srovnané.

Artur se prý zhlédl ve starším bratrovi Janovi (39), který vystudoval vysokou školu hotelovou a dnes je z něj úspěšný podnikatel. Mladý Štaidl jde v jeho šlépějích, studuje hotelový management. A zkušenosti z ciziny se mu jednou budou hodit!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám