Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Téměř rok se táhlo dědické řízení po zesnulé zpěvačce Ivetě Bartošové (†48). Vypadá ale, že v dubnu už bude ukončeno a její syn Artur Štaidl (27) bude moct prodat dům, v němž s matkou prožil krušná, ale i hezká léta. Dům bude vymalovaný, vyčištěný, upravena bude i zahrada.

Vilu bude prostřednictvím svého bratra, právníka Jiřího Štaidla, prodávat za osm miliónů korun a zájemci už jsou. Uhříněveské stavení už chtěli kupovat manželé Králíkovi, kteří ovšem v prvních okamžicích vystrašily výhrůžky Josefa Rychtáře (65) a od koupě odstoupili. Nyní by to chtěli vzít zpět, ale už je pozdě.

„Až potom jsem pochopila, že je hloupost nechat se zastrašit nějakým Rychtářem, a panu Štaidlovi jsem volala znovu, že náš zájem trvá,“ řekla Blesku Monika Králíková. Rozmyslela se ale pozdě. „Pan Štaidl se velice omluvil a řekl, že už má jiného zájemce. Že se nesmíme zlobit, když jsme dům odmítli,“ pokračovala. Kdo je onen kupec, chce právník udržet v anonymitě, aby se opět nerozpoutala mediální smršť.

Reklama

Další články

Načítám