Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patrick Schwarzenegger se pustil do fitness výzvy, která mu dopomohla vyrýsovat svaly. Jako tatínek sice nevypadá, ale nová forma mu sekne.

Nejstarší syn Arnolda Schwarzeneggera (76) a jeho bývalé ženy Marie Shriver se na Instagramu pochlubil svou proměnou, ke které mu dopomohl program založený na jedné zásadní věci, a tou bylo vstávání v 5 hodin ráno. Brzká ranní hodina má pomoci tělu rychleji se nastartovat a být více aktivní. „Dostal jsem se do nejlepší formy svého života, jak fyzicky, tak psychicky,“ napsal ke snímkům Patrick.

Tuk v těle dokázal snížit o několik procent a nabral pár kil ve svalech. Ovšem jeho tatínek si nemohl v komentáři nerýpnout. Napsal mu: „Skvělé fotky před. Dobrý posun a už se těším na ty fotky poté.“ Na to mu syn odepsal s vysmátým smajlíkem, že tohle už jsou ale fotky poté.

Mladý Schwarzenegger fanouškům sdělil, že mu ranní vstávání pomohlo nastavit si lépe své cíle: „Největší chybou, kterou děláme, je že si myslíme, že změna přijde přes noc, ale všechno chce svůj čas.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám