Hlavní obsah
Článek

Arnold Schwarzenegger (76) se v srpnu loňského roku stal poprvé dědečkem. Dcera Katherine (34) a herec Chris Pratt (44) přivítali na svět dcerku Lylu. O roli prarodiče se Arnold nyní rozpovídal v pořadu Jimmyho Kimmela.

„Je to fantastické, jediné, co mi na tom vadí, je, že si připadám starý, když už mám vnouče. Ale je to skvělé. Je to překrásná holčička a já jsem na Katherine a Chrise velmi pyšný. Vedou si jako rodiče velmi dobře.“

Moderátor poukázal na fakt, že má Lyla štěstí, že je dědečkův dům plný zvířat. Hercův poník Whiskey a oslík Lulu se pohybují po jeho domě volně.

„Už tu byla několikrát a seděla na hřbetě Lulu i Whiskeyho. Myslím, že z ní bude skvělá jezdkyně,“ prásknul Arnold.

Na dotaz, jestli malé vyměňuje plenky, ale odpověděl, že si to užil se svými pěti dětmi dosyta. „Když byly moje děti malé, hodně jsem pomáhal a byla to sranda. Lyle jsem ale plenky nikdy neměnil, Katherine ji velmi střeží. Kdykoliv se jí dotknete, je u vytržení.“

„Ujistil jsem ji, že mýma rukama prošlo dost dětí. Že vím přesně, co dělám, a mám dostatek zkušeností, že jsem expert, ale stejně vyšiluje, myslím, že je to celkem normální,“ prozradil na dceru.

Reklama

Další články

Načítám