Hlavní obsah
Článek

Arnold Schwarzenegger (76) a jeho nemanželský syn Joseph Baena se potkali při obědě v Santa Monice. Josephovou matkou je Terminátorova bývalá hospodyně Mildred, která pro rodinu dlouho pracovala. Když před šesti lety vyšlo najevo, že má Arnold s Mildred dítě, hercova manželka Maria Shriver podala žádost o rozvod.

Podle TMZ rozvod finalizoval v listopadu loňského roku. Začátkem letošního roku herec také prodělal nutnou operaci srdce, ale už je zase jako rybička. Dokonce se vrátil ke svému oblíbenému koníčku, jízdě na kole. Vypadá to, že i s Josephem má dobrý vztah a pravidelně se stýkají.

Na oběd se synem vyrazil jen den poté, co se na Twitteru rozohnil kvůli kontroverznímu zavedení nové praxe prezidenta Trumpa, kdy byly děti ilegálních migrantů oddělovány od svých rodičů a umisťovány do ústavů či k pěstounům. „Jako imigrant vím, jakou magnetickou silou vládne Amerika. A jako bývalý guvernér vím, jak je důležité ochránit naše hranice a zlepšit náš imigrantský systém. A jako Američan také vím, že by děti neměly trpět, zatímco se dospělí tohle snaží vyřešit,“ napsal Schwarzenegger.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám