Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Početné osazenstvo rodiny herecké stálice Arnolda Schwarzeneggera (76) nedá dopustit na společné dovolené. Tu první v letošním roce absolvují v mexickém letovisku Los Cabos. Přestože potomci Schwarzeneggera a jeho bývalé ženy Marie Shriver (61) jsou už všichni dospělí, společný vstup do dalšího roku je u nich už tradicí. Jediný, kdo na novoročních oslavách už pár let chybí, je právě Arnold, se kterým se Maria rozešla v roce 2011, kdy vyplulo na povrch, že má nemanželského syna s jejich bývalou domovnicí Mildred Baenou.

Zatímco Schwarzeneggerova exmanželka s jejich syny Patrickem a Christopherem a dcerami Katherine a Christinou pobývali v Mexiku, bývalý kalifornský guvernér a kulturista nejspíš trávil silvestra tisíce kilometrů daleko se svou partnerkou Heather Milligan (42). V rodinném kruhu ovšem společně o dva týdny dřív oslavili alespoň 27. narozeniny Katherine Schwarzenegger.

Pohledný Patrick, který na přelomu let 2014 a 2015 randil zhruba půl roku se zpěvačkou Miley Cyrus, si vzal do resortu i svou současnou přítelkyni Abby Champion. S dvaadvacetiletou modelkou to vypadá docela vážně a na rozdíl od Miley mu ji rodiče očividně nerozmlouvají...

Reklama

Další články

Načítám