Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Veterán akčního žánru a bývalý kalifornský guvernér má celkem pět dětí, ale nejblíže má překvapivě k synovi Josephovi, který o svém slavném tatínkovi neměl ještě před pěti lety tušení.

Arnold Schwarzenegger (76) vzal nemanželského syna na Oktoberfest do německého Mnichova, kde si pochopitelně dali tuplák piva. Hrdý tatínek svému dříve utajovanému synovi zlatavý mok dopřál navzdory tomu, že podle kalifornských zákonů by se měl alkoholu ještě vyhýbat.

Joseph Baena, jehož si Arnold pořídil při úletu s mexickou uklízečkou, však na pivních slavnostech slavil 19. narozeniny, takže si přípitek zasloužil. Hrdý tatínek na sociální síti sdílel společnou fotku, u níž zdůraznil synovy úspěchy. Joseph je podle něj skvělý student i sportovec a Arnold je na něj náležitě hrdý.

Otázkou je, jak se toto otcovské vyznání líbilo hercovu dalšímu synovi Christopherovi, který 19. narozeniny oslavil o pouhých pět dní dříve než levoboček Joseph. Otylému mladíkovi totiž Schwarzenegger, který na Oktoberfest vzal i svou přítelkyni Heather Milligan, žádný povzbudivý vzkaz nevěnoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám