Hlavní obsah
Článek

Hollywoodský svalovec se vyznamenal nejen jako akční hrdina na filmovém plátně, ale také jako otec. Z jeho nejstarší dcery Katherine vyrostla atraktivní kráska.

Arnold Schwarzenegger (76) má se svou exmanželkou Marií Shriver čtyři děti, k nimž si ještě tajně pořídil levobočka Josepha, který je stejně starý jako jeho mladší syn Christopher (18). Zatímco výsledek jeho úletu s mexickou uklízečkou je dokonalou kopií svého svalnatého otce, jeho bratr je pořádný tlouštík. Nejvíce je však slyšet o fešákovi Patrickovi (22), který má za sebou poměr s Miley Cyrus (31).

Synové hollywoodského Terminátora snad ani nemohou být odlišnější, ale jeho dvě dcery jsou od sebe k nerozeznání. Katherine i Christina rostou do krásy a starší z nich nedávno ozdobila módní přehlídku v Barceloně, kde vypadala naprosto fantasticky. Atraktivní dívka, která se realizuje jako spisovatelka, bodovala v černých šatech s průsvitnými rukávy.

Katherine působí jako sebevědomá žena, ale v období dospívání měla ze svého vzhledu komplexy, s čímž se vypořádala motivační knihou Rock What You've Got: Secrets to Loving Your Inner and Outer Beauty from Someone Who's Been There and Back.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám