Hlavní obsah
Článek

V krvi Christophera a Josepha kolují geny akčního hrdiny a bývalého kalifornského guvernéra. Zatímco nevlastní syn Joseph by Arnolda Schwarzeneggera (76) mohl nahradit na filmovém plátně, Christopher se ve stopách svého tatínka nejspíš nevydá.

Představitel Barbara Conana se jako otec pořádně pochlapil a současně si pořídil hned dva potomky. V době, kdy jeho manželka Maria Shriver očekávala třetího společného potomka, herec stačil oplodnit i mexickou uklízečku, která Arnoldovi poskytla služby nad rámec své smlouvy.

Pouhých pět dní po narození Christophera se tak Arnold tajně radoval i z Josepha, který se později stal příčinou jeho rozvodu. Ze dvou nyní osmnáctiletých mladíků je to však právě ten neplánovaný, který jde tatínkovi více do podoby. Joseph má ve Schwarzeneggerovi velký vzor a díky statné muskulatuře je jeho kopií. Christopher ale dává nejspíš přednost fastfoodům a místo svalů s sebou vleče tukovou zásobu.

Podstatně větší radost může mít legenda akčních filmů z dvaadvacetiletého Patricka. Ten se může pochlubit atraktivní tváří i vysportovaným tělem, ale je zřejmé, že nevlastní bratr Joseph by jej hravě přepral.

Který Schwarzeneggerův syn je největší frajer?
Joseph
17,4 %
Christopher
4,7 %
Patrick
77,9 %
Celkem hlasovalo 19474 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám