Hlavní obsah
Článek

Horké počasí vybízí k tomu odhalovat svršky oblečení a zanechávat jen to nejnutnější. Když například Denisa Domanská (32) vyrazila na českou premiéru filmu Terminator Genisys, tak to skoro vypadalo, že se chystá na pláž. Overal s krátkými nohavičkami, páskové sandálky, klobouk s širokou krempou a vlasy jako zmáčené mořskou vodou, za Českou Miss World 2011 se lidé, a zejména pak muži, ten večer prostě otáčeli.

Domanská byla na premiéře neoficiálního pátého pokračování akční sci-fi ve svém živlu. Modelka prý doslova „zhltla“ všechny předchozí příběhy a prostě si musela užít další dobrodružství.

„Já miluji filmy, kde se něco děje, a když navíc jde o sci-fi, není co řešit. Terminátor je prostě můj šálek kávy. Arnold Schwarzenegger vás nenechá při sledování příběhu chvilku v klidu. A triky jsou od prvního dílu lepší a lepší. No paráda,“ nechala se slyšet nadšená Denisa.

Jsou tedy napětí a akční scény pro mladou dámu tím nejdůležitějším, co jí mohou kina nabídnout? „Je to tak, jak už jsem řekla, miluji akci a pořádnou dávku napětí, ovšem to vůbec neznamená, že tohle všechno musím prožívat osobně. Třeba na romantické slaďáky nechodím vůbec. Když něco romantického, tak ve dvou a v soukromí,“ prozradila Domanská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám