Hlavní obsah
Článek

Akční veterán Arnold Schwarzenegger (76) není z toho, že jeho syn Patrick randí s nestydatou zpěvačkou, příliš nadšený. Tyhle fotky jej nejspíš definitivně přesvědčily o tom, že Miley Cyrus (31) do rodiny nikdy nepřijme.

Hudební hvězda s exhibicionistickými sklony už toho na koncertech ukázala opravdu dost. Její vystoupení plná erotických kostýmů, umělých pánských přirození a skupinových orgií na jevišti řada rodičů vnímá jako pohromu ohrožující mravní vývoj dětí, které vedle milovníků chlípností tvoří převážnou část jejího publika.

Zpěvačka, která stačila v pouhých 22 letech natropit více skandálů než Madonna za celou svou dlouhou kariéru, teď svému potenciálnímu tchánovi připravila pikantní dáreček. Světlo světa spatřily chlípné fotografie, které v zákulisí skandálního Bangerz tour nafotil její kamarád Cheyne Thomas. Ten má ke zpěvačce opravdu velmi blízko, když před ním ochotně odhaluje ňadra a pózuje jako pornoherečka.

Arnold Schwarzenegger se ale k obdivovatelům Miley na rozdíl od jeho syna neřadí a odsuzuje její sklony k perverznosti. Bývalý kalifornský guvernér však Patrickovi o morálce příliš kázat nemůže. Rady od tatínka, který mu tajně pořídil bratříčka s mexickou uklízečkou, totiž nelze brát moc vážně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám