Hlavní obsah
Článek

Oblíbený seriál Taková moderní rodinka dospěl po 11 letech vysílání ke svému konci. Loučení s legendárními postavami bylo emotivní nejen pro tvůrce, ale především pro herce samotné. Ti se po poslední klapce odebrali na hollywoodský večírek, kde se především mladé dámy, které doslova vyrostly na obrazovkách, předvedly v sexy outfitech.

Sarah Hyland (29) a Ariel Winter (26), které ztvárnily sestry Haley a Alex, už totiž dávno nejsou malé holčičky. Vnadná Ariel nenechala mnoho prostoru pro představivost v modelu, který se skládal ze spodního prádla a průsvitné látky. Sarah pro změnu zahalila křivky do úzkých černých šatů, které její postavě velmi lichotily.

„Miluji tyto lidi celým svým srdcem. Sestry navždycky. Vždycky budeme Dunphyovy a vždycky budeme mít jedna druhou,“ napsala k sérii společných snímků na Instagramu Sarah.

Hyland, která se v průběhu let potýkala s vážnými zdravotními problémy, se v loňském roce zasnoubila s Wellsem Adamem. Oproti tomu Winter, která v minulosti podstoupila i zmenšení poprsí, štěstí v lásce loni tolik nepřálo. V říjnu ohlásila rozchod s Levim Meadenem, s nímž byla ve vztahu tři roky.

Poslední, jedenáctá série Takové moderní rodinky bude mít v USA premiéru v dubnu. V Česku vysílají seriál stanice HBO a Prima Comedy Central.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám