Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriál Taková moderní rodinka po jedenácti sezónách končí a je čas se probrat novými nabídkami. A Ariel Winter (26) je na nové výzvy připravená.

V Takové moderní rodince Winter hrála od roku 2009 postavu Alex a v obsazení patřila k nejmladším. Před kamerami tak doslova vyrostla. „Je to zvláštní pocit, že to končí. Bude těžké se rozloučit,“ řekla magazínu The Hollywood Reporter. „Ale těším se na nové věci, na nové role a trochu větší výzvy... Chci hrát postavy mého věku,“ řekla čerstvě dvaadvacetiletá herečka.

Se slávou, kterou s sebou působení v úspěšném seriálu přináší, přichází i kritika. I Ariel s ní má zkušenosti. Lidé ji například kritizovali kvůli stylu - že její oblečení víc ukazuje, než skrývá. Winter se vůči haterům veřejně ohradila s tím, aby si všichni nosili, v čem je jim příjemně. „Lidi, noste si, co chcete, pokud se v tom budete cítit dobře, o to jde. Nenechte nikoho, aby ovlivnil vaši osobnost a její vyjádření,“ napsala na sociální síti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám