Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kritiku ohledně svého stylu hází za hlavu a obléká se, jak je libo. I když v případě herečky Ariel Winter bychom měli použít spíš sloveso ‚svléká‘. Fanoušci totiž její tělo znají pomalu jako své vlastní.

Minimalistický co do délek sukní a maximalistický co do hloubek výstřihů. Tak bychom s nadsázkou mohli popsat styl hvězdy populárního seriálu Taková moderní rodinka, která si užívá každý slunečný den, kdy toho na sobě nemusí moc mít. S oblibou vystavuje nejen svůj stále poměrně nový výstřih (kvůli zdravotním potížím si nechala zmenšit prsa), ale i nohy - co to jde. Tipujeme proto, že v její skříni převládají ramínka s minišaty, minisukněmi, minikraťasy, zkrátka vším mini. A dokud jí to takhle bude vyhovovat, bude to v pořádku.

Za svým stylem si Winter ostatně umí stát. Nedávno proběhlo pár negativních komentářů na šaty, které herečka zvolila do společnosti. Podle některých byla overdressed, až moc vyparáděná. „Proč sakra někdo řeší, že jsem nepřišla oblečená neformálně jako ostatní? Proč lidi prostě nenechají ostatní cítit se dobře a dělat si, co chtějí? Lidi, noste si, co chcete, pokud se v tom budete cítit dobře, o to jde. Nenechte nikoho, aby ovlivnil vaši osobnost a její vyjádření,“ uvedla k tomu na sociální síti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám