Hlavní obsah
Článek

Manažer Ariany Grande (30) potvrdil, že i tři roky po bombovém útoku během jejího koncertu v Manchesteru zpěvačka stále trpí posttraumatickým syndromem. Sebevražedný atentátník zabil 22 lidí a 139 zranil, když opouštěli její koncert 22. května 2017.

Ariana navštívila zraněné v nemocnici jen krátce po útoku, z nějž si sama odnesla trauma. „Je těžké o tom mluvit, protože tam mnoho lidí utrpělo větší ztráty než já. Ale je to tak,“ uvedla zpěvačka před dvěma roky pro britský Vogue.

„Vím, že rodiny a fanoušci, kteří tam byli, to mají podobně. Jedině čas může pomoci,“ doplnila k psychickým problémům. Pro zpěvačku je nesmírně obtížné o všem hovořit. Podle jejího manažera Scootera Brauna plakala týdny po atentátu.

„Když zjistila, že tam zemřeli její fanoušci, byla k neutišení. Prožívala to s pozůstalými a jména obětí nosila měsíce u sebe,“ uvedl Braun v podcastu Big Questions with Cal Fussman několik měsíců po tragédii.

Doplnil, že když zpěvačka pár dní po atentátu osobně navštívila rodiny obětí, zhroutila se. Měsíc po tragédii uspořádala Ariana na místě charitativní koncert, kterého se účastnila celá řada celebrit.

Jen před několika dny Ariana sdílela na svém Instagramu vzpomínku na hrůznou událost: „Neuplyne den, kdy bych na to nemyslela, kdy bychom na to všichni nemysleli. Budu na vás myslet celý týden. Moje srdce, myšlenky a modlitby patří vám.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám