Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ariana Grande (30) dokázala světu, že dokáže i padat s grácií. 24. listopadu koncertovala v Tampě na Floridě, když se jí zvrtla noha a spadla z pódia. Kráčela zrovna na hodně vysokých jehlách, když ztratila balanc. Přistála však přímo v náruči pohotového tanečníka, který ji zachránil před rozplácnutím pod pódiem.

Zpěvačku trapas spíš rozesmál a tanečník jí pomohl zpátky na pódium, kde pokračovala ve vystoupení jako správná profesionálka. Fanoušci okamžitě pohotově sdíleli video na sociálních sítích, ale ani to Arianě nevadilo. Dokonce ho nasdílela i sama.

„Brečím, šlo to až moc dobře,“ zavtipkovala v popisku videa na Twitteru. Není to poprvé, co Grande ztratila při vystoupení rovnováhu. Uklouzlo jí to například i při show v pořadu Ellen DeGeneres v loňském roce, kde zpívala píseň Thank You, Next. Podpatky holt mohou být při taneční choreografii zrádné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám