Hlavní obsah
Článek

Populární raper Mac Miller (†26) zemřel 7. září. Podle TMZ se předávkoval doposud neznámou látkou. Policii přivolal Millerův kamarád, který ho našel v jeho domě v San Fernando Valley. Jeho smrt následně potvrdila zpěvákova rodina, která vydala prohlášení na sociálních sítích.

„Malcolm McCormick, známý, jako Mac Miller zemřel ve věku 26 let. Byl světlem pro tento svět, pro rodinu, přátele a fanoušky. Děkujeme za vaše motlitby. Prosím, respektujte naše soukromí. Další detaily o jeho smrti zatím nejsou k dispozici,“ vyjádřila se zdrcená rodina.

Mac Miller teprve před čtyřmi měsíci ukončil vztah s populární zpěvačkou Arianou Grande (30), která je dnes zasnoubena s komikem Petem Davidsonem. Miller a Grande byli ve vztahu dva roky. Podle zdrojů Hollywoodlife.com to byla právě zpěvačka, kdo Millera držel pohromadě a dál od drog. Jeho závislost byla prý také důvodem rozchodu.

Miller byl nedávno zatčen za to, že způsobil autonehodu a z místa následně utekl. Přestože s Grande už nebyl v té době ve vztahu, poslala mu zpěvačka vzkaz prostřednictvím Twitteru. „Prosím, starej se o sebe,“ reagovala na zatčení svého bývalého.

Koncem října se měl zpěvák vydat na turné. „Už chci odjet na turné,“ zněl Millerův poslední Tweet. V posledním instagramovém příspěvku hrála jeho píseň „So It Goes,“ kde rapuje o tom, jak se vysmívá smrti a je v pořádku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám