Hlavní obsah
Článek

Americká popová princeznička současnosti Ariana Grande (23), která se pyšní třetím nejsledovanějším účtem na Instagramu, má novou známost. Není jím žádný mladý herec, model či člen chlapecké kapely, ale na první pohled ne zrovna oslnivě pohledný rapper Malcolm James McCormick známý pod uměleckým jménem Mac Miller. Potetovaní rapující drsňáci ale u slavných krásek už nějaký čas bodují na celé čáře.

Připomeňme jen pár příkladů za všechny – Beyoncé a Jay-Z, Kim Kardashian a Kanye West, Kylie Jenner a Tyga, Coco Austin a Ice-T, Rihanna a Drake, či nově Iggy Azalea a French Montana.

Nádhernou brunetku s fantastickým hlasem, mezi jejíž hity patří Problem, Bang Bang, Focus, Break Free či nově Side To Side s Nicky Minaj sbalil čtyřiadvacetiletý potetovaný týpek z Pittsburghu, který ovšem v branži není žádný žabař. Jeho debutové album Blue Slide Park z roku 2011 se dostalo dokonce na první příčku amerického žebříčku Billboard a od té doby u něj střídá jeden úspěch druhý.

S Arianou se seznámili už roku 2013, kdy ji Miller doprovázel v její písni The Way a o tři roky později tvoří oficiální pár.  Podívejte, jak se k sobě měli před pár dny na nočním rande v Los Angeles…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám