Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Největší hvězdou vídeňského Plesu v Opeře letos byla jednoznačně hollywoodská ikona Melanie Griffith (66). Však se od ní také organizátor této opulentní akce, vlivný rakouský obchodník Richard Lugner (85) nemohl odtrhnout, a ač je na mnohem mladší ženy, mohl na Melanii oči nechat a nadšeně se s ní nechal fotit.

Lugnerovi ale na nose chyběly brýle. Jinak by nemohl přehlédnout, že z celkem už čtyřikrát rozvedené exmanželky Antonia Banderase (63) je pouhá karikatura kdysi okouzlující krásky. Slavnou herečku totiž neohlodal jen zub času, ale také po většinu života nezřízený životní styl plný drog, alkoholu a mnoha milostných eskapád. Co nezvládlo zničit náročné životní tempo této divy, dodělaly hroutící se tkáně po mnoha kosmeticko-chirurgických pokusech zpomalit čas.

Držitelka Zlatého glóbu za film Podnikavá dívka z roku 1988 i mnoha dalších ocenění se ale, jak se zdá, konečně s osudem definitivně přestala prát a přijala svoji současnou tvář takovou, jaká je. Během nejslavnějšího plesu na světě se velmi dobře bavila a rozdávala úsměvy na všechny strany.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám