Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Španělská filmová ikona Antonio Banderas (63) koncem minulého týdne utrpěl blíže nespecifikované zdravotní komplikace, kvůli nimž musel být převezen do nemocnice St Peter’s Hospital. Naštěstí se nejednalo o nic vážného, jelikož herec už včera na svém Instagramu sdílel fotografii se svou partnerkou Nicole Kimpel (37). Hvězda snímků Desperado, Evita, Zorro či Tenkrát v Mexiku prostřednictvím médií poděkoval lékařům v nemocnici za péči a celou záležitost zlehčil, když ji označil za ‚epizodu‘.

Šestapadesátiletý oblíbenec režiséra Pedra Almodóvara ve čtvrtek cvičil, když náhle ucítil silnou bolest na hrudi. Okamžitě proto zavolal záchrannou službu, která jej převezla do nemocnice v Chertsey nacházející se nedaleko jeho domova v Surrey.

Tam se Banderas přestěhoval z Hollywoodu se svou partnerkou, aby byl blíž k prestižní londýnské univerzitě Central Saint Martins, kde studuje módní design. Herec plánuje v domě v Cobhamu, který pořídil v roce 2015 za 2,4 miliónu liber, zůstat nejméně po dobu pěti let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám