Hlavní obsah
Článek

Vztah Antonia Banderase (63) s nizozemskou investiční poradkyní Nicole Kimpel vypadá skutečně vážně. Jejich láska kvete už více než rok a španělský herec vedle své o dvacet let mladší partnerky poslední dobou jen mládne. Nepřehlédnutelní byli oba dva i před několika dny na narozeninové oslavě v Londýně.

VIP dvojice přijala pozvání od slavného návrháře Roberta Cavalliho na oslavu narozenin jeho manželky Evy Düringer Cavalli pořádané v podniku One Mayfair. Manželku si tehdy sedmatřicetiletý Cavalli vyhlédl v roce 1977, kdy se stal součástí poroty soutěže Miss Universe, v níž osmnáctiletá Eva reprezentovala Rakousko. Kráska sice skončila těsně před vrcholem na druhém místě, ale Cavalliho srdce si získala právě ona a o tři roky později už se konala svatba.

To Nicole Kimpel se také evidentně ve světě šoubyznysu rychle rozkoukala. Být středem pozornosti si vedle Antonia užívá nejen na filmových premiérách, ale rovněž v běžném životě. Díky výrazné kočičí škrabošce se jí dokonce tentokrát málem podařilo zastínit slavného partnera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám