Hlavní obsah
Článek

Konečně se podařilo zjistit, kdo je ona krásná neznámá, jež se už nejméně dva měsíce objevuje po boku Antonia Banderase (63). Herec ani jeho manželka Melanie Griffith (66) přitom dodnes nepotvrdili, co stálo za jejich rozchodem, i když se o Banderasově náklonnosti k ženám ví dlouhodobě. Žárlivé Melanii možná už jen došla trpělivost.

Anebo to tentokrát nebyl z hercovy strany pouhý flirt. Půvabné a o poznání mladší nizozemské investiční poradkyni Nicole Kempel mohl filmový Zorro jednoduše propadnout. Jak vážně to s ní myslí, dokazuje i fakt, že už ji vzal i do rodného Španělska, kde mohla být Nicole rovněž představena jeho rodině.

Jedno je ale jasné, když už se Antonio opravdu zamiluje, jen tak jej to nepustí. Se svou první manželkou, španělskou herečkou Anou Lezou, strávil v manželství devět let. S Melanií dokonce jednou tolik. Pokud by rodák z Malagy pokračoval ve stejném devítiletém trendu, Nicole by s ním čekalo 27 společných let. A věříme, že v jednaosmdesáti by se už oblíbenec Pedra Almodóvara rozvádět nechtěl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám