Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to už neuvěřitelných jednadvacet let od natočení filmového hitu režiséra Garryho Marshalla Deník princezny. V hlavní roli Mii se představila Anne Hathaway (41), z níž snímek udělal hollywoodskou hvězdu.

Svůj nejnovější film Armageddon Time Hathaway aktuálně představuje na filmovém festivalu v Cannes, kde patří k nejobletovanějším a nejžádanějším celebritám. Do Francie ji doprovodil manžel Adam Shulman.

Na focení ke zmíněnému filmu herečka oblékla minišaty, v nichž vynikla její alabastrová pleť a štíhlá postava, a i když jí latexový vršek tak docela neseděl a odchlipoval se, vypadala skvěle. Ani se nechce věřit, že letos oslaví kulaté čtyřicátiny a je maminkou dvou synů, Jonathana a Jacka.

Založení rodiny, jak herečka několikrát veřejně svěřila, pro ni nebylo jednoduché. „Lidé mají tendenci vykreslovat snahu o dítě jako něco pozitivního, ale z vlastní zkušenosti vím, že je to mnohem komplikovanější,“ uvedla v rozhovoru pro WSJ. Magazine s tím, že měla potíže s početím. Párům s podobnými potížemi chtěla dát najevo, že v tom nejsou samy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám