Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Anne Hathaway (41) udělala ve svém životě velkou změnu a může za ni tak trochu herec Matt Damon (53). Po několika letech se totiž odklonila od veganství a začala jíst maso.

Ani na její svatbě s Adamem Shulmanem se nepodávalo jiné než veganské jídlo, ale jedna večeře s Damonem všechno změnila. Na Islandu tehdy natáčeli film Interstellar a zašli si společně na večeři do michelinské restaurace. Herec řekl šéfkuchaři, že ochutná vše, co jim doporučí, a všichni u stolu souhlasili, včetně manžela Anny, který byl v tu dobu veganem přesně rok.

„Byla jsem najednou jediná u stolu, kdo šel svým veganstvím proti proudu, a tak jsem se zeptala, zda je ryba na talíři místní, na což mi řekli, ať se podívám na fjordy z okna,“ vyprávěla herečka magazínu Tatler a dodala: „Ochutnala jsem kousek lososa a najednou jako by se mi můj mozek restartoval jako počítač.“

Anna dále uvedla, že natáčení bylo náročné, musela nosit těžký vesmírný skafandr a často ztrácela síly, tudíž jí návrat k živočišné stravě pomohl. „Necítila jsem se dobře, zdravě ani dostatečně silná,“ uvedla herečka, která se po snězení lososa jednoduše cítila lépe.

Na svou životosprávu velice dbá a nedávno se dokonce rozhodla na delší dobu skoncovat s alkoholem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám