Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Anne Hathaway (41) udělala velkou oběť pro svého dvouletého synka. Vzdala se kompletně alkoholu, a to na pěkně dlouhou dobu. „Přestala jsem pít v říjnu a nebudu minimálně dalších 18 let,“ svěřila v nedávné show Ellen DeGeneres. Přestože herečka nebyla nikdy žádná násoska, příležitostné konzumaci alkoholu se nejspíš nevyhnula.

K abstinenci má maminka syna Johnathana prý pádný důvod. „Přestanu pít alkohol po dobu, co s námi bude syn v domě," rozhodla se. "Jednou jsem ho vezla do školy s kocovinou, neřídila jsem, ale stačilo mi to. Byla to hrůza,“ vysvětlila, proč se chce vzdát alkoholu úplně.

Anne se také svěřila, že ji mateřství kompletně změnilo život. Vše se točí kolem syna, i když na práci si čas najde. Letos se v kinech dočkáme snímku Ticho před bouří s hollywoodským krasavcem Matthewem McConaugheym. Vypadá to však, že degustaci alkoholu si Anne v nejbližší době neužije.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám