Hlavní obsah
Článek

Agáta Hanychová (38) se po návratu ze španělské Marbelly opět shledala se svou novou láskou Jaromírem Soukupem (55). Ten si s modelkou užíval prosluněné chvilky ve španělském letovisku jen pár dní, pak musel pracovně zpátky do Česka.

Ve své vile ale velkoryse ubytoval Agátu i s jejím dětmi, sestrou Kordulkou a maminkou Veronikou Žilkovou (62). Po návratu domů se tak dvě zamilované hrdličky opět vrhly do víru randění.

Multimoderátor a podnikatel Agátu ohromil nikoliv drahou večeří v luxusní restauraci, ale romantickou vyjížďkou na šlapadle. Místu pugétu růží dostala Agáta pugét jarní cibulky a večerní piknik obstarala sklenice vína a česká klasika v podobě utopenců.

Kdo by si snad myslel, že se někdejší večírková královna urazí, ten by byl vedle jak ta jedle. Agáta byla naopak z netradičního dne se Soukupem doslova nadšena.

„Dneska ta nejlepší kytka,“ vrněla blahem. „Kytkou to začalo a večer se nese ve stylu,“ vtipkovala Agáta u talíře utopenců s cibulí. Hanychová si ostatně pochvaluje, že má s Jaromírem Soukupem podobný styl humoru. A hlavně, jak sama říká, imponuje jí chlap, který ji dokáže rozesmát. Milionář Soukup je zas rád, že nenatrefil na žádnou zlatokopku, jež by nad jeho utopencovým menu ohrnovala nos.

Reklama

Další články

Načítám