Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vojta Kotek (36) do toho praštil. Oblíbený herec se oženil se svou přítelkyní Radanou, se kterou randí více než rok. Herec si pečlivě střeží své soukromí, a tak svou lásku ve společnosti ukazoval jen sporadicky. Poprvé se společně oficiálně objevili až v březnu na premiéře filmu Jana Svěráka Betlémské světlo. K vidění byli i na loňském karlovarském filmovém festivalu.

Veselka se podle Extra.cz konala v přírodě. Konkrétně na mýtince nedaleko Orlíku. Podle Expresu je navíc nevěsta těhotná, a tak se Kotek stane poprvé otcem. Počasí novomanželům ve čtvrtek odpoledne přálo, a tak se svatba v přírodě povedla. Vojta Kotek neměl v minulosti na přítelkyně štěstí a dlouho mu trvalo, než našel tu pravou.

„Pro sebe si nechávám spíš čas klidu, kdy třeba jedu na chatu a sednu si na ryby nebo posekám zahradu a vyčistím si hlavu, než abych řešil ještě nějaké průšvihy v nějakém vztahu. Volno trávím sám se sebou a je to super,“ řekl před lety Super.cz Kotek, který coby osmnáctiletý mladík chodil například se svou kolegyni Terezou Rambou, za svobodna Voříškovou. S tou se dodnes přátelí.

„My už jsme spolu párkrát točili, známe se dlouho a máme i nějakou partnerskou minulost, takže to je zábavné, když se může člověk opřít o něco, co už s tím druhým prožil,“ svěřil se Kotek. V minulosti chodil také s ilustrátorkou a grafičkou Valerií Rónovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám