Hlavní obsah
Článek

Modelka a někdejší Miss Anglie a Velké Británie Danielle Lloyd (38) je sedm měsíců po porodu dcery Autumn Rose opět ve formě. Kráska se nechala zvěčnit v červených bikinách, ve kterých vynikla její sexy postava. A to je už celkem pětinásobná maminka!

Vytoužené holčičky se dočkala až po boku manžela Michaela O’Neilla, s nímž má ještě syna Ronnieho (4). Další tři syny má pak z prvního manželství s fotbalistou Jamiem O’Harou - Archieho (11), Harryho (10) a George (8).

Danielle nedávno přiznala, že před lety podstoupila vaginoplastiku, což jí prý zlepšilo sexuální život a zbavila se problémů s inkontinencí. „Cítím se rozhodně mnohem lépe a klidně na takový zákrok půjdu znovu,“ řekla magazínu Fabulous.

S manželem jí to prý klape i po letech. „Čím jste starší, tím lépe víte, co se vám nejvíc líbí, a pokud jste s někým delší dobu, tak moc dobře víte, co má rád i váš protějšek. A pokud k sobě ladíte, tak jako já a Michael, je to vždy recept na ten nejlepší sex,“ pochlubila se Lloyd, jež se mimo jiné objevila i v show Celebrity Big Brother a nestydí se natáčet ani žhavá videa na sociální platformě OnlyFans.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám