Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě loni prožívala svou první velkou lásku. Vztah jí sice nevyšel, ale nyní je dcera moderátorky a modelky Ivy Kubelkové (46) Natálie Jirásková (19) opět zamilovaná až po uši. Jejím vyvoleným se stal o osm let starší zpěvák Adam Mišík (26).

Toho doprovázela i na nedávný vzpomínkový koncert na Karla Gotta (†80). Adam Mišík prozradil, že je s Natálkou teprve krátce. Nyní promluvila i Natálie, která se kromě studia věnuje i modelingu. Jde tak ve šlépějích své maminky Ivy.

„S Adamem jsme spolu chvilku, je to čerstvé,“ řekla Super.cz Natálie. S Mišíkem už by ale ráda odjela někam na dovolenou. „Uvidíme časem, moc rádi bychom spolu nějakou dovolenou podnikli, ale uvidíme, jestli bude čas,“ dodala Natálie, jež si koncert Pocta Karlu Gottovi, kde Mišík zpíval, užila.

„Takový člověk, jako byl právě Karel Gott, si takovou poctu zaručeně zaslouží a jsem ráda že jsem tam mohla být a celé to vidět,“ těšilo Natálku.

Mišík má pro půvabné dámy slabost. Randil mimo jiné s modelkou Dianou Kratochvílovou, finalistkou Robinsonova ostrova Bárou Mudrochovou nebo vítězkou Miss Czech Republic Denisou Spergerovou (21). Rozhodně si ale nevybírá jen známé slečny.

Naposledy randil s půvabnou hnědovláskou, která nebyla z šoubyznysu. „Jsem mladý blázen a holky jsem si hledal podle toho, jestli mi byly sympatické. Je mi jedno, jestli jsou herečky, nebo dělají někde v kavárně,“ říkal Super. zpěvák. Tak snad mu to s krásnou Natálkou konečně vyjde.

Reklama

Další články

Načítám