Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V reality show Svatba na první pohled lásku nakonec nenašla. Vášnivé Romaně experti ve svatební televizní estrádě našli ženicha v podobě potetovaného Jardy. Ač to spolu zkusili, nakonec jim televizní manželství nevyšlo, protože každý od vztahu očekával něco jiného.

Jarda si záhy našel přítelkyni a na ocet nakonec nezůstala ani Romana, které dosud štěstí v lásce moc nepřálo.

„Konečně. Upřímně, po tak dlouhé době jsem ani nedoufala, vlastně jsem tak docela byla smířená s tím, že ne každý přece musí někoho mít, že tady (na světě) třeba pro mě nikdo není, tak takové hluboké myšlenky jsem měla. A vlastně zpátky, když neberu svatby, jsem se dva roky psychicky léčila, a nemohla se najít. A teď, když jsem to nejméně čekala, to přišlo. Kamarád nás představil, a já si říkala, co jako? To fakt asi ne, uběhlo pár dní a my jsme spolu,“ pochlubila se novou láskou Romana, jež je konečně šťastná.

Romana zatím na svém protějšku vidí jen samé superlativy. „Je extrémně šikovný, milý, hodný, není sobecký. Umí být gentleman a je toho podle mě hodně, co se dá vyzdvihnout, ale jsme spolu krátkou dobu na to, abych věděla vše. Zatím mám růžové brýle, tak uvidíme časem,“ napsala Super.cz Romana.

„A víte co? I když každý říká dej tomu čas, nespěchej, já nespěchám, jen si užívám toho pocitu, že mi na někom záleží a jemu záleží na mně, a povím vám, že je to krásné,“ dodala Romana.

Své účasti ve Svatbě na první pohled ale nelituje, ač si v ní ženicha nenašla. „Většina mužů v dnešní době chce jen sex a nechtějí se vázat, což mi přijde škoda, a Svatba byla upřímně skvělá volba,“ říkala nedávno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám