Hlavní obsah
Článek

Někdejší biatlonová hvězda a dnes moderátorka Gabriela Soukalová (34) se minulý týden stala pyšnou maminkou dcerky, kterou s partnerem Milošem Kadeřábkem pojmenovali Izabela Gabriela. Šťastná maminka se teď pochlubila jedním z prvních snímků svého malého pokladu.

„Jeden z prvních společných okamžiků,“ neskrývala nadšení novopečená maminka, která tak vstoupila do své další životní etapy. „Dostalo se nám s přítelem toho největšího daru na světě. A pak, že láska na první pohled není na celý život! Já myslím, že určitě je,“ vyznala se z mateřské lásky dvojnásobná stříbrná medailistka ze zimní olympiády v Soči.

Gabriela Soukalová se na roli maminky moc těšila. „Nemůžu se dočkat, až na nás ten drobeček vykoukne a já si v tu chvíli řeknu, že bych kvůli ní vydržela všechno, stejně tak, jako moje mamka pro mě a já pro ni,“ svěřila nedávno Super.cz s tím, že poslední týdny těhotenství, jak zná téměř každá maminka, nejsou jednoduché.

„Hlavně kvůli bolestem zad, a zároveň se na mně pomalu začíná podepisovat větší únava,“ přiznala moderátorka, jež se teď konečně naplno těší ze svého největšího životního štěstí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám