Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká zpěvačka, herečka, milovnice růžových minišatů i výrazného líčení a modelka, která v 80. letech shlížela z billboardů po Los Angeles, Angelyne (70), vstupuje do světa politiky. Rozhodla se totiž kandidovat na guvernérku Kalifornie!

Barbie z Los Angeles se toho rozhodně nebojí a už odstartovala předvolební kampaň. Na sociální síti pózuje s hlasovacími lístky a prosí voliče o hlas v extravagantních oblečcích. O fanoušky nemá nouzi, ale zda to bude stačit přímo na guvernérské křeslo, je otázkou.

Guvernérem Kalifornie byl i akční hrdina Arnold Schwarzenegger.

Extravagantní umělkyně se v 70. letech objevila v několika filmech jako Phantom of the Paradise, The Wild Party nebo Can I Do It... 'Till I Need Glasses? a poté v 80. letech například v Earth Girls Are Easy, Dangerous Love nebo Homer and Eddie.

V tomto období vydala také album Angelyne následované deskou s názvem Driven to Fantasy. Působila rovněž v punk rockové kapele Baby Blue a vystupovala hlavně po klubech napříč Los Angeles.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám