Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Švandová (76) má krásný vztah se svou sestrou Jitkou, kterou často zve na nejrůznější divadelní premiéry. Tentokrát vitální šťabajzna vzala sestru do Studia DVA na premiéru hry Holky jako květ. A jak je vidět, podoba se mezi nimi opravdu nezapře. Obě hýří energií a neustále si udržují úsměv na tváři, cože je přesně ten důvod, kvůli kterému vypadají mnohem mladší, než ve skutečnosti jsou.

Švandová během pandemie koronaviru trpěla, protože nemohla hrát, což si vynahrazovala venkovními aktivitami. Kultura jí velmi chyběla, a o to víc si užívá možnost chodit do společnosti. Nenechala si ujít ani nedávný karlovarský filmový festival.

Recept na skvělou figuru má pořád stejný - pohyb. Je známá jako velká milovnice golfu a sportovala i během pandemie. „Začala jsem jezdit na kole a chodila jsem na dlouhé procházky. Také jsem denně cvičila doma, stačí čtvrt hodiny, abych rozhýbala kosti. Udržuje mě to nejen v kondici, ale i v dobré náladě,“ popsala Super.cz své aktivity.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám