Hlavní obsah
Článek

Brazilská modelka Suzy Cortez (33) sice populární soutěž o nejkrásnější zadeček Miss BumBum vyhrála už před pěti lety, ale sexy pozadí nadále zůstává jejím poznávacím znamením. Stejně jako to, že patří k velkým fotbalovým fanynkám.

Kráska se dost často nechá fotit v odvážných sexy pózách, kde hlavní roli hraje její sedací chlouba a fotbalový dres. Suzy je velkou fanynkou Lionela Messiho a Barcelony, ale tentokrát byla argentinské fotbalové hvězdě virtuálně nevěrná.

Ve skříni našla starší dres legendárního Davida Beckhama (48) a nadšeně s ním zapózovala. Nemusíme dodávat, že si vzala jen tanga, aby kromě dresu vynikl její slavný zadeček.

Fotbalistova manželka Victoria Beckham (49) by se měla mít na pozoru. Suzy se totiž před lety chlubila tím, že si ji Lionel Messi přidal do přátel na sociální síti. Následně si ji ovšem smazal, což Suzy svedla na fotbalistovu manželku, která prý ztropila žárlivou scénu.

Zda se pokusila kontaktovat i samotného Beckhama, kráska neprozradila, ale vůbec bychom se tomu nedivili, protože tahle dáma má kuráž.

Reklama

Další články

Načítám