Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kráska z reality show Vem si mě a bývalá modelka Tereza Zimová (35) čeká miminko. Nastávajícím tatínkem je podnikatel Jaroslav Haštava, s nímž Tereza žije devět let.

Předtím mimo jiné chodila i s moderátorem Liborem Boučkem (43). Tereza už modeling pověsila na hřebík a věnuje se práci návrhářky a svému butiku.

„Nová posila do Réza týmu. Dům, plot i strom už jsou na značkách, už chybělo jen jedno. Nebýt pravidelného focení oblečení, zůstanu tajná snad až do porodu,“ napsala na Instagramu Zimová k fotkám s jasně viditelným těhotenským bříškem.

Hned bylo jasné, že těhotenství rozhodně neutají. Zimová neustále čelila netaktním dotazům, kdy už s přítelem založí rodinu.

„Jsem ráda, že přestanou každodenní netaktní dotazy, proč nemám děti apod. Z celého srdce přeji všem párům, které děti nemají, nebo nechtějí, aby měly kolem sebe co nejméně netaktních šťouralů, a šťouralům radím, ať raději mlčí, nikdy nevíte, co má kdo za sebou a jak moc dokážete slovem ublížit,“ nechala se slyšet Zimová.

„Zároveň se těším na rok plný srandy, dudlíků a plen na butiku, snad to se mnou vydržíte,“ dodala nastávající maminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám