Hlavní obsah
Článek

Dáda Patrasová (67) už se pěkně naštvala. Slova jejího stále ještě manžela Felixe Slováčka (80), který ji chtěl zbavit svéprávnosti, protože by rád, aby se léčila s údajnou závislostí na alkoholu, herečku dohnaly k ráznému kroku. Už poněkolikáté Felixovi vyhrožuje rozvodem, jak potvrdila i Super.cz, když na otázku, zda se k tomuto kroku chystá, odpověděla stručným, ale jasným - Ano!

Patrasová svého muže osočila z toho, že ji chce odstavit od majetku.

„To, co Felix kolem mě dělá, co o mně říká, je šílené. Vrhá se na mě, protože potřebuje mou půlku majetku. Proto to všechno dělá. Pět let žije veřejně se zlatokopkou a oba mi škodí. Rozvádět se ale nechce, takže mám sraz s právníkem a tentokrát opravdu podávám žádost o rozvod,“ řekla Extra.cz Dáda Patrasová, jež nedávno v reakci na Felixovy ataky označila svého chotě za manipulátora s počínající demencí.

Felix Slováček promluvil o Dádě Patrasové a její možné léčbě.

Oba si tak nemají co vyčítat. Zda dojde k velké rozvodové bitvě, ještě uvidíme. Slováček by se rozvodu nebránil, ale moc se do něj nehrne.

„Pokud jde o mě a rozvod, tak můžu říct, že když to bude nutné, tak ano. Ale v jakém případě to nutné bude, na to nedokážu odpovědět," řekl Super.cz v pár dní starém rozhovoru. Tady to ještě bude hodně zajímavé...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám