Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Jasmina Alagič (34) si naplno užívá mateřské radosti se synem Sanelem, jehož otcem je raper Rytmus (47). Novopečená maminka je ze své nové role naprosto nadšená.

„Cítím se absolutně naplněna. Je to, jako by celý život tento kus nás někde okolo mě byl, a teď konečně mám možnost být s ním i fyzicky. Jako by mi odjakživa patřil, jen jsme museli všichni počkat na ten správný čas, aby tu i reálně byl. Já, on i jeho táta,“ rozněžnila se na Instagramu Alagič a přidala i snímek s malým Sanelem v náručí.

Zvětšující se ňadra pak popsala originálním způsobem. „A odteď mám chuť si kupovat podprsenky s mnohem větším obvodem, protože se mi hrudník zvětšuje s obrovskou rychlostí, ne kvůli té malé mlékárničce, ale kvůli tomu rapidně se zvětšujícímu srdci, které roste přímo úměrně s láskou k němu,“ nechala se slyšet Jasmina, jež má velkou podporu ve svém manželovi.

Reklama

Další články

Načítám