Hlavní obsah
Článek

Lucie Vondráčková (44) byla nedávno zachycena fotografy na letišti s pohledným parkouristou Tomášem Zonygou.

Cestou do Montrealu prý potkala jen svého známého. Následně ale zveřejnila snímky, jak se Zonygou natáčí v Kanadě film. Není divu, že se hned začalo mluvit o tom, že ti dva spolu nepojí jen čistě pracovní a kamarádské vztahy.

Následně se ozval samotný Zonyga s tím, že „Lůca je kámoš, ne žrádlo.“ Zatímco Vondráčková v Montrealu bydlí v pronajatém domě, který podle Extra.cz stále platí Tomáš Plekanec, s nímž se rozvádí, Zonyga měl podle Blesku bydlet u režisérky filmu Hotel Limbo Martiny Adamcové.

Teď ale do redakce Super.cz dorazily fotky, které zachycují fešného sportovce, jak po boku Vondráčkové vychází z domu, kde donedávna Vondráčková žila a natáčela u něj například videa, jak se syny dovádí na koloběžkách.

„Lucie Vondráčková s tím novým pánem opravdu v Montrealu nebydlí každý jinde. Přicházejí a vracejí se spolu do stejného domu. Nevím, proč mlží, vždyť s manželem už dlouho není. Proč by nemohla někoho mít? Její herectví je moc fajn, i písničky se mi docela líbí, ale tohle nechápu,“ napsal Super.cz všímavý čtenář, který Zonygu s Vondráčkovou zvěčnil na několika fotkách.

Lucie Vondráčková jezdila v Montrealu na koloběžce.

Samozřejmě, že se může jednat o čistě pracovní návštěvy a dostaveníčka se známým z letiště. Ostatně i herec Matěj Hádek (48) Vondráčkovou navštěvoval pro změnu v pražském bytě, kam se prý kvůli práci v noci tajně kradl přes zahradu, kde ho měly zachytit kamery, které následně viděl překvapený Lucčin manžel Tomáš Plekanec (41).

I toho už Zonyga využil pro své mlžení. „Koho nepotkáš v práci. Ještě, že nemám fotku na letišti třeba s Plekym, být jeho „milenec“ už by bylo trochu moc,“ napsal nedávno na sociální síti. Oficiálně tedy vztah k Vondrajdě popřel.

Reklama

Další články

Načítám