Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno uplynulo pět let od tragické smrti zpěvačky Ivety Bartošové (†48). Ač to skoro vypadalo, že se na populární zpěvačku zapomnělo, není tomu tak. 6. října se v pražské Lucerně chystá vzpomínkový koncert věnovaný památce Ivety Bartošové.

Koncert pomáhá pořádat, a zároveň na něm i vystoupí, dvojče Ivety Bartošové Ivana (53). „Uplynulo již neuvěřitelných 5 let od úmrtí Ivetky a já nedokážu pochopit, proč se za celou tu dobu nenašel nikdo z významných producentů a neuspořádal memoriál, jak to bývá krásným zvykem, když odejde známá osobnost. Stále se dočítám něčí komentáře z jejího soukromého života, ale o úctě k talentované zpěvačce, která za dobu 30 let tady pro nás zanechala nádherné písně, filmy a jiné úžasné produkce, ani zmínka,“ divila se Ivana Bartošová, jež zároveň pomáhá s výběrem účinkujících a podílí se na realizaci koncertu.

„Pozvání na říjnový koncert v Lucerně, který bude poctou mé sestře, mne velmi potěšilo. Lucerna má výjimečný šarm a jsou s ní spojeny i první Ivetiny začátky v její milované Praze. A protože cítím upřímný, srdečný a lidský přístup ze strany pořadatele, moc ráda hudební produkci podpořím,“ dodala sestra slavné zpěvačky.

A jak bude vzpomínkový koncert vypadat? Hudební produkce se ponese v komorním duchu vzpomínkového večera postaveného na nejznámějších hitech trojnásobné slavice v podání známých osobností české hudební scény.

Za doprovodu kapely Band Fredyho Bittnera (poslední Ivetina kapela), zazpívají největší hity z jejího repertoáru Bára Basiková (61), Magda Malá (56), Ilona Csáková (53), Leona Machálková (56), Petra Zámečníková, Daniel Hůlka (55), Standa Hložek, Michal Penk a další. Se svou písní vystoupí rovněž Eva Pilarová (†80).

Reklama

Další články

Načítám