Hlavní obsah
Článek

Hokejista Tomáš Plekanec (41)radost z výsledku kanadského soudu, který rozhodl, že se jeho děti vrátí do Česka. Svým příspěvkem na sociální síti, kde zmínil, že „hra na kanadskou rodinu skončila“, ale doslova zvedl mandle některým zarytým fanynkám a fanouškům Lucie Vondráčkové (44), kteří se zpěvačky ve velkém zastávali.

„Děti vyrostly v Kanadě a pak si pan Hokejista najde jinou a oni musí za ním do Čech? Jako sorry, Tome, ale ego si dal před děti a to se ti vrátí!“ rozčiloval se jeden z komentujících pod Tomášovým příspěvkem. A přidávali se další. Většina si vesměs myslí, že Plekanec se do Česka vrátil kvůli své přítelkyni Lucii Šafářové (37), což mu vyčítají.

Nikdo z nich ale s Tomášem a Lucií nežil doma, přesto mají potřebu vědět všechno nejlépe. „Asi podle milenek se budou kluci stěhovat, to je teda tah na branku,“ rýpla si jedna z dam.

Další se ale Plekance zastala. „Pro všechny, kdo tu nadáváte, uvědomte si, že Lucie si brala hokejistu a stěhovala se do Kanady s vědomím, že až mu angažmá skončí, vrátí se do Čech nebo se budou stěhovat jinam, kde zrovna bude mít Tomáš angažmá. Každá žena hokejisty s tímhle do toho vztahu jde. Takže ty řeči o tom, že se narodily děti tam a tam a mají tam zůstat, jsou úplně srandovní,“ našel Plekanec oporu u jedné z fanynek.

Co se týče Šafářové, Plekanec se sám nechal slyšet, že s ní začal chodit až v době, kdy se s Vondráčkovou rozešel a manželství mu dávno nefungovalo. Vinit ji za krach manželství tak není úplně férové.

Na čí straně stojíte?
Věřím Lucii Vondráčkové, v Kanadě chtěla zůstat jen kvůli dětem
47,7 %
Pravdu má Tomáš Plekanec, děti by měly žít v Česku, odkud pochází oba rodiče
52,3 %
Celkem hlasovalo 923 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám