Hlavní obsah
Článek

Lucie Vondráčková (44) se návratu do Česka obávat nemusí. O lákavé pracovní nabídky totiž nemá nouzi.

Zpěvačka, jež se rozvádí s hokejistou Tomášem Plekancem (41), dostala nabídku na účinkování v show Tvoje tvář má známý hlas, která je pro celebrity velmi lákavá. Fanoušci ale mají smůlu. Vondráčková nabídku nepřijala, a tak se vítězkou jako Tatiana Vilhelmová (45) či Berenika Kohoutová (33) minimálně letos nestane.

„Jen vám chci říct, že jsem dostala krásnou nabídku na účinkování v pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Sledovala jsem kdysi první řadu a obdivovala kolegy za to, kolik energie a práce do svých vystoupení vložili. Podobně jako účinkování v jiných dlouhodobějších pořadech a seriálech jsem i tuhle nabídku s díky odmítla,“ napsala na sociální síti Vondráčková s tím, že se chce především věnovat svým dvěma dětem.

„Svou práci mám moc ráda, ale vždycky jsem chtěla svůj čas věnovat co nejvíce našim dětem. Večery tak trávíme u knížek a uspávání,“ vysvětlila Vondráčková. Fanoušci ji tak mohou vidět aspoň v hudebních videoklipech. Účast v Tváři odmítla i zpěvačka Monika Absolonová, která od Novy také dostala nabídku.

Líbila by se vám Lucie Vondráčková v show Tvoje tvář má známý hlas?
Ano, byla by skvělá!
41,8 %
Ne, to by zas byla estráda
11,1 %
Nevím, Tvář mě nikdy moc nebrala
47,1 %
Celkem hlasovalo 512 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám