Hlavní obsah
Článek

Dáda Patrasová (67) se po nehodě pod vlivem alkoholu, která se stala na druhý svátek vánoční, stáhla do ústraní. Přestala komunikovat na sociálních sítích a raději se neukazovala ani ve společnosti. Až teď konečně promluvila a sypala si popel na hlavu.

„Byla to jedna z největších pitomostí, které jsem v životě udělala. Nevím, jak mě mohlo napadnout řídit po flámu,“ řekla v rozhovoru pro Sedmičku Patrasová, která si prý láhev vína otevřela večer před nehodou.

„Ano, pila jsem. A přiznávám, že jsem pila hodně,“ dodala Patrasová s tím, že toho moc nenaspala. „Někdy nad ránem jsem si šla lehnout, nemohla jsem usnout, a když jsem konečně usnula, probudil mě syn s tím, že dnes hrajeme,“ líčila Patrasová, která se natolik bála, že zmešká představení, že jen popadla věci a rychle nasedla do auta. Bohužel si neuvědomila, že z ní alkohol ještě nestihl vyprchat. Zasedla za volant a havarovala.

Naštěstí se nikomu nic nestalo.

Dáda trvá na tom, že si skutečně dala poslední skleničku, než si šla lehnout. Málo spánku a to, že vůbec nejedla, ale odbourávání alkoholu značně zpomalilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám