Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Markéta Martiníková, která je divákům dobře známá z muzikálů Mýdlový princ nebo Srdcový král, se v lednu stala maminkou dcerky Louisy. Roztomilou holčičkou se pochlubila na kávičce, kam vyrazila za kamarádkou.

Původně chtěla do nákupního centra vyrazit bez dcerky, ta ale zaprotestovala svými miminkovskými „zbraněmi“. „Samozřejmě jsem protestům ráda podlehla. Navíc jsem poprvé Louisu povozila i v novém kočárku, kde si na chvíli schrupla, a spokojenost byla na obou stranách,“ s úsměvem prozradila Markéta, jež dceru pojmenovala podle hrdinky muzikálu Michala Davida Muž se železnou maskou.

Mateřské radosti i starosti si novopečená maminka naplno užívá a dokonce prozradila, že by se nebránila dalšímu potomkovi. „Ne hned, ale v dohledné době. Brášku nebo sestřičku bychom uvítali nejen my s manželem, ale určitě i Louisa,“ dodala sympatická zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám