Hlavní obsah
Článek

Slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková (52) navštívila po delší době své rodné Slovensko. Kráska ze slovenského Brezna, která si díky svým nohám, měřícím 124 centimetrů, vysloužila v minulosti zápis do Guinnessovy knihy rekordů jako modelka s nejdelšíma nohama na světě, dorazila do Bratislavy na křest své knihy a následnou autogramiádu.

Adriana všem vyrazila dech svými nespornými ženskými půvaby. Snad nikdo by nehádal, že tato blondýnka už za čtyři roky vstoupí mezi padesátnice.

Sklenaříková se proslavila mimo jiné tím, že v roce 1998 vystřídala v kampani na podprsenky Wonderbra naši Evu Herzigovou (51). Od té doby se stala tváří celé řady prestižních značek a pózovala v mnoha kampaních.

Sličná blondýnka vypadá pořád výborně a na autogramiádě rozdávala úsměvy na všechny strany. Adriana je spokojená i v osobním životě, byť se bohužel nedočkala vytouženého potomka.

S prvním manželem, francouzským fotbalistou Christianem Karembeuem, vydržela dlouhých třináct let. Manželství podle oficiálního odůvodnění nevyšlo kvůli jejich hektickému životnímu stylu, mluvilo se ale o tom, že skutečnou příčinou je právě fakt, že pár neměl děti.

V červnu 2014 se modelka podruhé provdala, a to za arménského obchodníka Arama Ohaniana. S ním předloni očekávala vytoužené miminko, ale v sedmém týdnu těhotenství bohužel potratila.

Reklama

Další články

Načítám