Hlavní obsah
Článek

Matějská pouť každoročně přitáhne na holešovické Výstaviště děti, dospělé i zamilované páry. Na takovou romantickou vycházku mezi pouťové atrakce vyrazil i zpěvák z muzikálu Rocky a Mamma Mia! Peter Pecha se svou snoubenkou Kateřinou Sedlákovou. Vyzkoušeli hned několik atrakcí a Peter na střelnici vystřelil své milé papírovou růži.

„Mě poutě taky moc baví. U nás na Slovensku byla pouť jednou nebo dvakrát do roka na Velikonoce nebo na posvícení. To mě bavilo tak do dvanácti let, pak jsem je začal bojkotovat. Dneska ale chodím na poutě moc rád a vždycky si to rád aspoň projdu. Zkouším všechno, třeba i horskou dráhu a autíčka taky, protože miluju řízení,“ řekl Pecha.

Dvojice si nakonec užila také vyhlídkovou jízdu na obřím kole, kde se rozpovídali i o svatebních přípravách.

„Zatím neplánujeme nic zásadního, jenom se bavíme o stylu svatby, kde bychom to rádi měli. Nevíme, jestli to stihneme ještě letos, asi spíš ten příští rok, ale určitě to nechceme odkládat. Řekli jsme si, že teď na jaře objedeme nějaká místa, která nás zajímají a na základě toho se rozhodneme,“ svěřil se muzikálový Rocky. Velkým tématem pro budoucí nevěstu jsou samozřejmě také svatební šaty.

„Už jsem se dívala na internetu, co by se mi asi líbilo, ale tím, že to ještě nespěchá, tak opravdu jenom sleduju. Ale samozřejmě mám nějaké vysněné,“ prozradila Katka, jejíž milý teď bude mít hodně napilno. Už v dubnu ho fanoušci opět uvidí v Kongresovém centru, kam se vrací muzikál Mamma Mia!.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám